Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Burhan Karışık Kayseri'de

Başkan Burhan Karışık Kayseri

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak üzere Kayseri'ye gitti.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak üzere Kayseri'ye gitti. 
Türkiye'nin dört bir yanındaki il ve ilçelerin CHP’li Belediye Başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı, "Kara Kış Fonu" ana temalı CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için Kayseri'de buluştu. 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun başkanlığında belediye başkanları, önce 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli askerlerin bulunduğu otobüse 17 Aralık 2016'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan 15 askeri, saldırının yıldönümünde Komanda Şehitliği’ne karanfil bırakarak andılar ve şehitlerimiz için dua okudular. 
Şehitliğin ardından CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ve belediye başkanları, Hazreti Mevlana'nın mürşidi olan Seyyid Burhaneddin'in türbesini ziyaret ederek dua okudular. 
Toplantının Cumartesi günkü bölümüne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada 5’li çeteyi gündeme getirdi. 
CHP’li belediye başkanlarının yardımlarını yaparken o partili bu partili diye ayırmadıklarının altını çizen Kılıçdaroğlu, “Devletin kaynaklarının büyük kısmının bir avuç insana aktarıldığını biliyoruz. Adeta 84 milyon insan bir avuç için çalışıyor. Özet olarak 5’li çete için çalışıyor." dedi. 
Kayseri’de 17-19 Aralık tarihlerinde 3 gün devam eden CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayı için Kayseri'de bulunan Başkan Karışık, CHP’li il ve ilçe başkanları ile birlikte gerçekleşen esnaf ziyaretinde yer aldı. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Başkan Burhan Karışık Kayseri'
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı