Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Aysandan vatandaşa davet Gelin borçlarınızdan kurtulun…

Başkan Aysandan vatandaşa davet Gelin borçlarınızdan kurtulun…

Erdek Belediyesine borcu olan vatandaşların yüzünü güldürecek Torba Yasası uygulaması 16 Martta hayata geçti. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

 Erdek Belediyesi`ne borcu olan vatandaşların yüzünü güldürecek Torba Yasası uygulaması 16 Mart`ta hayata geçti. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan konu ile ilgili yaptığı açıklamada;
"Torba Yasası ile yürürlüğe giren Devlet Kurumlarına olan borçların yeniden yapılandırılması ile ilgili değişiklikler 25 Şubat 2011 tarihli ve 6111 sayılı kanun Resmi Gazete`de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bu bağlamda 31.12.2010 tarihine kadar oluşmuş, Su, Emlak, İşgaliye, Çevre ve Temizlik Vergisi, Hizmete Katılım Payları, İlan Reklâm bazı harçlar gibi çok sayıda kalemi kapsayan, faizleri nedeni ile ödenemeyen borçlar için vatandaşlarımızı Belediyemize davet etmeye başladık. 02 MAYIS 2011 tarihine kadar geçerli olan uygulama sonucunda vatandaşlarımız ödemekte güçlük çektikleri borcularını faiz indirimlerinden de yararlanarak, rahatlıkla ödeyebilecekler.
Vatandaşlarımızın belediyeye gelerek yapılandırma talep etmeleriyle peşin ödeme olanağı sağlandığı gibi, iki ay ara ile 6 - 9 - 12 - 18 aylık taksit olanakları ile rahatça ödeyebilecekler. Biz gün içinde yaptığımız anonslarla bu uygulamayı vatandaşlarımıza duyurmaya başladık.
Vatandaşlarımızın son günü beklemeden ivedilik ile belediyemize başvurmaları gerekmektedir. Onların lehine gerçekleşecek bu uygulama sonucunda vatandaşımızı rahatsız eden borçlar rahatlıkla ödenecek. Hükümetimizin yaptığı bu uygulama borç ve faiz yükü altında ezilen vatandaşlarımızın rahatlamasına neden olacaktır. Ben buradan Erdek`te yaşayan ve borçları yüzünden geceleri uykuları kaçan vatandaşlarıma sesleniyorum. Gelin Belediyeye olan borçlarınızı faiz indirimi ile ister peşin ister taksitle ödeyin bu dertten kurtulun! Bu uygulama inşallah başarılı olur ve vatandaşlarımız huzura kavuşurlar. Onların huzurlu olması beni çok mutlu edecektir." diyerek sözlerine son verdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false