Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Aysandan M.Y.O. öğrencilerine ders

Başkan Aysandan M.Y.O. öğrencilerine ders

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Balıkesir Üniversitesine bağlı Erdek Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ziyaret ederek ders verdi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Balıkesir Üniversitesi`ne bağlı Erdek Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ziyaret ederek ders verdi. 
İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olduğunu gençlere aktaran Başkan Aysan, üniversiteli gençlere belediyelerin nasıl çalıştığını anlattı.
Erdek Meslek Yüksek Okulu Yönetimi, Öğretim Görevlileri, Yerel Yönetimler ve Turizm Otelcilik bölümü öğrencileri ile bir araya gelen Aysan Başkan, geleceğin en önemli meslek dallarından biri `yerel yöneticiler` olacaktır diyerek ders vermeye başlayan Aysan, kamu idari yapısı, belediye birimleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.
Yerel Yönetim dersinde bölüm öğrencilerinden gelen belediye ve belediyecilik ile ilgili soruları tek tek yanıtlayan Aysan, bu etkinlikten hayli memnun kaldı.

Yerel Yönetimler dersinde sonra, Belediye Başkanı Aysan, Turizm Otelcilik Bölümü öğrencilerinin uygulamalı mutfak ve servis derslerine katıldı. Öğrencilerin misafirleri Belediye Başkanı olunca mutfak dersinin konusu da diyet yemekleri oldu. Öğrencilerin Aysan başkana hazırladıkları özel menüde zeytinyağlı sebze yemekleri, salatalar ve ızgara beyaz et vardı. Öğrenciler hazırladıkları yemekleri Aysan Başkan`a sunarken oldukça heyecanlandıkları gözlerden kaçmadı. Bu menü Aysan Başkan`dan tam not aldı. Tüm hazırlık ve servis sürecinde Turizm Otelcilik Öğretim Üyesi Melahat Yıldırım Saçılık ve öğrencileri bir an olsun yalnız bırakmadı. Aysan Başkan servis yapan öğrencilerle bol bol sohbet etti şakalaştı. Öğrencilerle anı fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Aysan Başkan kahve ikramının ardından Erdek Meslek Yüksekokulu`ndan ayrıldı.
Ders süresince, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a, Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doc.Dr. Sedat Yumuşak ve Yrd. Doc. Dr. Sedat Azaklı`da eşlik etti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false