Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Aysandan Anaokuluna destek

Başkan Aysandan Anaokuluna destek

Hizmete yeni giren Erdek Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulunun....

Hizmete yeni giren Erdek Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu`nun bahçesinde yapılması planlanan bahçe düzeni ile elektrik tesisatlarında yaşanan problemi Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan çözmek için kolları sıvadı.
Erdek Kanava Bölgesi`nde, 2011/2012 eğitim-öğretim döneminin 2. yarısından bu yana hizmet veren Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu`nun sorunları, okulun müdürü Şahinde Yılmaz tarafından belediye başkanına aktarıldı.
Okulun Kanava Bölgesi`nde belediye ye ait bir arsa üzerinde yapılması öncesinde verdiği hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a teşekkür eden okul müdürü Yılmaz, eğitimin devam ettiği okulda ihtiyaçların sırayla ortaya çıktığını anlatıp, ihtiyaçların giderilmesi için kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
Belediye Başkanı Aysan, kendisinden okul bahçesinde çevre düzeni yapılması ile çocuk parkı konulması teklifine olumlu cevap verirken, belediye park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçede belediye ye ait tüm ağaçlarda budama çalışmaları yaptığını söyleyip, budama çalışmaları tamamlandığı gibi okulun bahçesinde çevre düzeni yapım çalışmalarına destek verebileceklerini belirtti.
Okulda elektrik aksamında yaşanan bir sorunun çözümü için, konuyu belediyenin elektrik biriminde görevli personele havale eden Aysan, bahçe içerisine yapılmasını planladıkları çocuk oyun parkı içinde çözüm üretebileceklerini kaydetti.
Okulun, depo olarak kullanılmak üzere kendisinden prefabrik bir yapı teklifine de sıcak yaklaşan Aysan, belediyenin deposundan bir prefabrik yapının en kısa zamanda anaokulunun bahçesine konulacağı sözünü verip, minik öğrencilerin ihtiyaçlarına Erdek Belediyesi olarak her zaman yardımcı olacaklarını belirtti. 
Anaokulu Müdürü  Şahinde Yılmaz, belediye başkanı Aysan`a okullarına verdeği ve vermeyi sürdüreceği hizmetlerdin dolayı teşükkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.
Çok yakın bir zamanda açılmasına rağmen, Anaokulunda bugün 68 öğrenci eğitim-öğretim görürken, bu sayının gelecek yıl 2012/2013 eğitim-öğretim döneminde 100`e ulaşabileceği tahmin ediliyor.    Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli