Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Aysandan yakacak yardımı

Başkan Aysandan  yakacak yardımı

Erdek Belediyesi, fakirlere yakacak ve gıda yardımında bulundu.

Erdek Belediyesi, fakirlere yakacak ve gıda yardımında bulundu.
İlçemizde dar gelirli ailelerin ikamet ettiği varoş bölgeleri dolaşan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, vatandaşlara dağıtılan kömür ve gıda dağıtımlarına bizzat nezaret etti.
Ağır kış şartlarında yaşamlarını güçlükle sürdürme uğraşı veren dar gelirli fakir vatandaşların ikamet ettiği belediye evlerinin bulunduğu bölgeye giden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, vatandaşlarla bire bir görüşüp taleplerini dinledi.
Yoğun kar yağışı altında gerçekleşen ziyarette vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Aysan, beraberinde getirdiği yakacak ve gıda yardımlarını belediye görevlilerine dağıttırdı.                       
Kış mevsiminin ağır koşullarının yaşandığı böyle zorlu bir kış gecesinde, belediye başkanı tarafından kendilerine yapılan yakacak ve gıda yardımlarından çok memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, belediye başkanını aniden karşılarında görmenin kendileri için güzel bir sürpriz olduğunu ve bu tip ziyaretlerin sık sık yapılmasını istediler.
Başkan Aysan`ın, ziyareti yaklaşık 2 saat kadar devam ettikten sonra, yardımların tamamlanmasıyla ziyaret sona erdi.
İhtiyaç sahibi ailelerin oturduğu belediye evlerine yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yoksul ve dar gelirli ailelere yakacak ve gıda yardımlarında bulunulduğunu bildirdi.
Halkıyla bütünleşmiş bir belediyenin vatandaşlarının iyi ve kötü günlerinde hep yanında olacağının altını çizen Başkan Aysan, "Bizler bütünleşmeye önem veriyor ve göreve geldiğimiz günden beri bu yönde çalışmalar yürütüyoruz. Soğuk havaların doruk yaptığı şu günlerde kömür dağıtımı ile gıda yardımlarına başladık. Bu tür yardımlar periyodik olarak her sene yapılmaktadır. Bizler halkımızın mutluluğu için görevimizi sürdürme gayreti gösteriyoruz." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli