Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Aysana başarılı By-Pass

Başkan Aysana başarılı By-Pass

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Bursa Acıbadem Hastanesinde hafta içinde kalbinden By-Pass ameliyatı oldu.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Bursa Acıbadem Hastanesi`nde hafta içinde kalbinden By-Pass ameliyatı oldu.
Kaldırıldığı Bursa Acıbadem Hastanesi Kardiyoloji bölümünde yapılan koroner bay-pass ameliyatı sonrası yoğun bakım ünitesine alınan, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan süratle sağlığına kavuşuyor. Yaklaşık 2 hafta kadar önce göğsünde sızı hissetmeye başlayan belediye başkanı Aysan, tedavi olmak üzere 11 gün gönce Bursa Acıbadem Hastanesi koroner servisine gitti.
Burada yapılan anjiyoda kalbine giden üç damarın tıkalı olduğunun tespit edilmesini takiben, Çarşamba günü Prof. .Dr.Serdar Değer başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirilen ameliyat 3,5 saat sürdü. Başarıyla tamamlanan ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesinde gözetim altında tutulan Başkan Aysan iki gün sonra normal odasına alındı. Belediye Başkanı Aysan`ın tıkalı olan üç kalp damarı ayağından ve kolundan alınan damarlarla değiştirildi. Ameliyatın ardından geçen üç gün sonra Başkan Aysan`ın yavaş yavaş yürümeye başladığı öğrenilirken sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan basına gönderdiği yazılı açıklamasında, "Sevgili Erdek halkına hastaneye gelerek bizzat ziyaret eden, telefon, fax, telgraf, e-posta, sosyal medya ve web sitelerimiz aracılığı ile arayan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ve selamlarımı iletiyorum. Sizlerin bu yoğun ilgisi ve sevgisi ile eskisinden daha sağlıklı olarak görevime başlayacağım günü sabırsızlık ile bekliyorum."dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli