Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Başkan Aysan: Yöneten ve yönetilen anlayışı son buluyor

Başkan Aysan: Yöneten ve yönetilen anlayışı son buluyor

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yöneten ve yönetilen olgusuna son vererek, köylere temsil hakkının tanınacağını bildirdi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yöneten ve yönetilen olgusuna son vererek, köylere temsil hakkının tanınacağını bildirdi.
30 Mart 2014`de yapılacak olan yerel seçimlerde, Erdek`e bağlı köylerin mahalleye dönüşeceğini yineleyen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye meclis üyelerinin ilçeye bağlı köylerden de seçilmesi için gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi.
İlçe merkezinden yöneten, köylerde yönetilen olgusunu değiştirmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Aysan, meclis üyeleri arasındaki dağılımın içine, köy halkından da isimlere yer vereceklerini açıkladı.
Erdek`in gelişmesi için yerel yönetime köylerde yaşayan vatandaşlarında dahil edilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Aysan, "Yerel seçimler öncesinde oluşturacağımız meclis adaylarımıza, köylerdeki vatandaşlarımızı da ilave ederek onlarında yönetimde söz sahibi olmalarının önünü açacağız. Meclis üyeleri arasında yapacağımız dağılımla yerel yönetim ilçe halkının tamamını temsil edecektir." Dedi.
Kısa zamanda ilçeye bağlı köyleri gezerek orada yaşayan köy halkının görüşleri doğrultusunda meclis üyeliğine seçilmesi ve yönetimde söz sahibi olmaları adına çalışmalara başlayacaklarının altını çizen Aysan "Halkın her kesiminin yönetimde olması halinde başarı bize daha yakın olacaktır. Çünkü yaşadığı yöreyi yakından tanıyan insanların yönetimde olması sorunların doğru tespiti ve çözümü noktasında doğru tedaviyi bize gösterecektir. Biz Erdek`i geliştirip büyütmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı