Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Aysan, sanayide

Başkan Aysan, sanayide

Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Bulutun ev sahipliğini yaptığı toplantıya sanayi sitesinin esnafları katıldı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkan, yönetim kurulu ve sanayi esnafı ile bir araya geldi.
Toplantıda esnafın sorunlarını ve şikayetlerini dinleyen Aysan, ilçenin düzenli bir yapıya kavuşması, esnafa ve halka kaliteli hizmet verebilmek için Erdek`in önünde tek seferlik bir fırsat var, ya bu fırsatı yakalayacağız ya da ıska geçeceğiz şeklinde konuştu.
Esnafın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarını bir dahaki dönemde de sürdüreceklerinin altını çizen Başkan Aysan, 30 Mart seçimlerinin önemine değindi.
30 Mart`ta yapılacak olan seçimin bir genel seçim olmadığına dikkat çeken Başkan Aysan, "Bu yerel seçimdir dolayısı ile Erdek`in geleceğini belirleyici bir seçim olacaktır.                 
Yerel seçimlerde parti ön planda değildir, şahıslar önemlidir. Desteklemiş olduğunuz parti olabilir ama o partide Erdek`e hizmet edebilecek insan yoksa da yapılacak bir şeyde yoktur. Yani Erdek halkı partiye değil kişiye oy kullanacaktır. 
Bakınız mesela Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur benim çok yakın ağabeyimdir. Ben bir telefonla işi çözebilirim ancak gönül verdiğiniz partideki kişiler bunu yapabilecekler mi? 
Onun için bunları da düşünerek sandığa gideceğiz. Sizden isteğim bu fırsatı ıskalamayalım, Erdek`in önünde tarihi bir fırsat var ve bu fırsatı değerlendirelim" dedi    
Aysan, Erdek Küçük Sanayi sitesinin de sorunları hakkında konuşurken, sanayi esnafına seçimlerden önce bir kez daha toplanabileceklerini ve Erdek merkezde bulunan esnaflar ile birlikte daha geniş bir katılımla sanayi sitesinin sorunlarına çözüm üretilebileceğini kaydetti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli