Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Aysan minik öğrencilerle buluştu

Başkan Aysan minik öğrencilerle buluştu

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve eşi Nilay Aysan, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı faaliyetlerini sürdüren Gelişim Çocuk Yuvasında minik öğrencilere karne dağıttı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve eşi Nilay Aysan, Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı faaliyetlerini sürdüren Gelişim Çocuk Yuvasında minik öğrencilere karne dağıttı.
Karne heyecanını öğrencilerle paylaşan Aysan, eğitimin ülkemizin geleceği açısından önemli olduğunu ifade etti.
Aysan, şunları kaydetti:
"Gelişim Çocuk Yuvaları gibi kurumlarımız çocuklarımızın geleceğinin en önemli ilk ayağıdır. Biz belediye olarak okul öncesi eğitimine katkı sağlayabilmek adına burada verilen eğitimi önemsiyoruz. Burada eğitim alan çocuklar bizlerin geleceğidir. O yüzden burada bu çocuklara eğitim veren hocalarımız olmak üzere bizlere güvenip çocuklarını buralara gönderen ailelere çok teşekkür ediyorum." dedi.
Daha sonra, minik öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları oyunları, tüm hünerlerini göstererek sergilediler.
Velilerin ve davetlilerin keyifle izlediği gösterileri sunan miniklerin heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Eğitim hayatının ilk aşamasını tamamlayan minikleri yalnız bırakmayan Hüseyin Aysan ve eşi Nilay Aysan, minik öğrencileri tek tek tebrik etti ve birlikte anı fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli