Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Aysan, halı sahayı yeniledi

Başkan Aysan, halı sahayı yeniledi

Kullanılamaz hale gelen halı saha Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysanın girişimiyle tamamen yenilendi.

Kullanılamaz hale gelen halı saha Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın girişimiyle tamamen yenilendi.
Belediye Başkanının gençlerle gerçekleştirdiği toplantılarında sık sık gündeme gelen, Erdek 18 Eylül İlçe Stadı içinde bulunan halı sahanın yenilenme isteği hafta içinde yerine getirildi.
Halı sahanın ışıklandırma sistemi dahil tamamı elden geçirilip, Erdek`te yaşayan ve futbola meraklı birçok kişinin aileleri ile birlikte keyifli zaman geçirecekleri bir spor alanına dönüştürüldü.
Halı sahanın yenilendiğini gören gençler, isteklerini yerine getiren belediye başkanına jest olarak teşekkür ifadelerinin yer aldığı bir pankart yaptırıp sahanın girişine astılar.
Erdek 18 Eylül İlçe Stadı içinde bulunan halı sahanın yenilenmesi talebini değerlendiren Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, halı sahanın onarılmasını takiben kendisini teşekkürle taltif eden gençlere gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Aysan, "Erdek`imizde kış aylarında gençlerimizin eksikliğini duyduğunu sosyal ve sportif etkinlikler için birçok çalışmamız var hepsini teker teker tamamlamaya çalışıyoruz. Elimizde bulunan mevcutları ise halı sahamız örneğinde olduğu gibi onarıp yeniden hizmete kazandırıyoruz. Genç kardeşlerimizin bizden istedikleri her şeyi değerlendirmeye ve uygulanabilir olanları uygulamaya özen gösteriyoruz" dedi.
Halı sahaya asılan teşekkür pankartının kendisini onurlandırdığının altını çizen Aysan, "Bu samimi teşekkür mesajı için gençlerimize teşekkür ederim. Onlar istesinler yeter ki, biz elimizden ne gelirse yapamaya hazırız" diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli