Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Aysan, fakirlerin yanında

Başkan Aysan, fakirlerin yanında

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, fakir fukarayı unutmadı. Aysan, Erdek Belediyesinin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle belediyenin yapması gereken sosyal yardımları, kendi olanakları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyor.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, fakir fukarayı unutmadı. Aysan, Erdek Belediyesi`nin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle belediyenin yapması gereken sosyal yardımları, kendi olanakları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyor. Belediyenin sözleşmeli personeli ve memurlarına yakacak dağıtımı ile başlayan yardımlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Erdek`te yaşayan, hiçbir sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşları tek tek belirleyen Başkan Aysan, kimseye hissettirmeden, evlerine kadar yakacak yardımlarını iletmeye başladı. Aysan, yaptığı açıklamada "Erdek Belediyesi`nin ekonomik durumu herkesçe bilinmektedir. Bunu dile getirmekten artık usandım. Elimizden geleni yapıp, belediyeyi ve Erdekliyi bu borç batağından kurtaracağım. Belediyenin parası yok diye vatandaşa hizmet etmeyecek miyiz? Karda kışta yakacağı olmayan vatandaşlarımızı soğukta mı bırakacağız? Sıcak evimde tok yatarken, vicdanım, vatandaşımın, personelimin soğuk evinde aç yatmasına razı olamaz. `Belediyenin parası yoksa biz de, kendi olanaklarımız ile kömür ve yakacak sağlarız` diyerek işe koyulduk. Gerçek ihtiyaç sahiplerini belirledik. Seçimde verdiğim sözleri tek tek yerine getirmeye çalışıyorum."
Okullara projeksiyon
Seçim öncesinde, her sınıfa projeksiyon aracı alacakları konusundaki sözlerini de tuttuklarını vurgulayan Başkan Aysan, "Projeksiyonlar, sınıflarımızdaki yerlerini almaya başladı" dedi.
Aysan, seçim öncesi sözlerine bağlı kalarak, Erdek Adliyesi`nin bilgisayarlarının yenilenmesi konusunu da unutmadıklarını vurgularken, "Henüz bir yıl bile olmadan, bu sözümüzü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Erdek Adliyesi`nin bilgisayarlarını da teslim ettik. Güle güle kullansınlar, Erdek`e hizmet için elimden geleni var gücümle yapmayı sürdüreceğim" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli