Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Aysan: Erdekte değişim devam edecek

Başkan Aysan: Erdekte değişim devam edecek

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, görevde bulunduğu 33 aylık süreyi değerlendirdi. Erdek Belediye Başkanı Aysan; 33 ayda Erdekte gerçekleştirilen hizmet, yatırım ve çalışmaları, basın açıklamasıyla kamuoyu ile paylaştı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, görevde bulunduğu 33 aylık süreyi değerlendirdi.
Erdek Belediye Başkanı Aysan; 33 ayda Erdek`te gerçekleştirilen hizmet, yatırım ve çalışmaları, basın açıklamasıyla kamuoyu ile paylaştı.
Hizmet üretmenin konuşmaktan değil çalışmaktan geçtiğini ifade eden Aysan, `Erdek`li vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri unutmadık iş ürettik" dedi.
Basın açıklamasında, ilçenin dünü, bugünü ve gelecek perspektiflerini anlatan Belediye Başkanı Aysan, yerel yönetim olarak devam eden yatırımlarla ilçeyi 2014`e hazırladıklarını kaydetti.
İşte! Başkan Aysan`ın, açıklamaları…
"Yönetimimiz üç ay sonra görevdeki üçüncü yılını dolduracak. Bu sürede Erdek`te yaşayan vatandaşlarımıza seçim öncesi verdiğimiz sözleri unutmadık.
Yapımı hızla devam eden Erdek yeni Hastanesi Hizmet binasının tamamlanmasına aylar kala, ilçede yıllardır büyük eksikliği hissedilen kapalı spor salonu inşaatına başlandı. Kapalı spor salonu 500 seyirci kapasitesi, basketbol, voleybol, hentbol sahası dışında, modern tribün sistemi, soyunma odaları, duş, wc, seyirciler için kapalı açık sosyal alanlar, otopark, yeşil alanlar, yönetim bölümleri ve kafeteryadan oluşan tesis ilçemizin Sahil Mahallesi`nde hizmet verecek.
Yapımı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, kapalı spor salonu 2012 yılı sonunda hizmete açılacak.
Erdek Belediyesi`nin olanakları ile yapılması imkânsız birçok yatırımı, hükümetimizin aktardığı kaynaklar ile gerçekleşiyoruz. Önceki yönetim süresince Erdek`e gelmeyen yatırımların, kısa sürede gelmesini sağlayan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç`a, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekilimiz Sayın Mehmet Baykan`a ve Erdek`in gelişmesine bu değerli yatırımların gelmesinde, en az bizler kadar uğraşan ve daima yanımızda olan Değerli Balıkesir Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Edip Uğur, Sayın Cemal Öztaylan, Sayın Tülay Babuşçu ve Sayın Ali Aydınlıoğlu`na teşekkür ederim. Erdek`imiz için bu yatırımlar henüz başlangıçtır. Daha niceleri kapıdadır. Erdek`te değişim gelişim yenilikler devam edecek. Biz Erdek`i 2014`e hazırlıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli