Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Avcı’dan lokantacılara övgü dolu sözler

Başkan Avcı’dan lokantacılara övgü dolu sözler

Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BESOB Başkanı Fehmi Erdem’in de katılımıyla Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı tarafından ilçeye kazandırılan Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ni

Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BESOB Başkanı Fehmi Erdem’in de katılımıyla Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı tarafından ilçeye kazandırılan Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ni (ALGEM) ziyaret ettiler. 
Altıeylül Belediye Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Feyyaz Çiftçi, Kadir Uzun ve ALGEM Müdürü Mustafa Ayan’ın da yer aldığı gezide Başkan Hasan Avcı ve Kurum Müdürü Ayan tarafından yönetim kurulu üyelerine bilgiler verildi. 
İçerisinde aşçılık-pastacılık kursunun da yer aldığı merkeze tam not veren ve beğenen yönetim kurulu üyeleri Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya teşekkür ettiler.  
Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız “Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ni dışarıdan görmüştük ancak içerisine girip gezince çok farklı bir yapıyı gördük. Merkez içerisinde ihtiyaç sahibi insanlar için her şey düşünülmüş. Merkezde kıyafet ihtiyaçları giderilirken, hem de öğrencilere ve yetişkinlere kurs desteği veriliyor, sinema salonu ve aile danışma merkezi ile de merkez geniş kapsamlı bir şekilde yapılmış. Merkez içerisinde sektörümüzü ilgilendiren aşçılık-pastacılık kursunun da yer alması bizleri mutlu etti. Mesleğimize katılacak ustalar burada kurs desteği alacak. Bizlerde oda yönetim kurulu olarak kursa katkı sağlayıp kursiyerlere eğitim anlamında destek sağlayacağız.” dedi.    
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’da BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etmekten duyduğu mutluluğu belirterek “Merkezi yaparken her şeyi düşündük. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımından, kıyafet yardımına, öğrencilere kurs desteğinden, hanımlara yönelik dikiş-nakış kursundan aile danışma merkezine kadar her ayrıntı bizim için önemliydi. Sizin mesleğinizin yer aldığı pastacılık-aşçılık kursu da açıyoruz, hem kursiyerlere maddi destek oluyoruz hem de meslek öğretip çalışmaları için yol açıyoruz. Sizlerin de desteği ile kursumuz daha güzel ilerleyecek. Pandemi nedeniyle sizlerle birikte ortak hareket edecektik ancak olmadı, 2022 Mayıs ayında hep beraber ortak çalışma ile yemek festivali yapmak istiyoruz. Lezzetlerimize sahip çıkmalıyız, Balıkesirliler olarak yemeklerimizin reklamını yapmalıyız, etli çorbamız var, köftemiz var, höşmerim tatlımız var. Festivalle yemek kültürümüzü tanıtıp bunu her yıl daha iyisini gerçekleştirerek yapmak istiyoruz. Usta olan sizlersiniz, sizler bu şehrin dinamiklerisiniz, şehrin medar-i iftiharısınız. Sizleri misafir etmekten mutluluk duyduk, önümüzdeki süreçte hem kurs, hem festival ve hem de diğer çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz.” diye konuştu.  
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan lokantacılara sözler
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı