Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Arslan’dan birlik ve beraberlik iftarı

Başkan Arslan’dan birlik ve beraberlik iftarı

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçede faaliyet gösteren siyasi partilerin temsilcileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçede faaliyet gösteren siyasi partilerin temsilcileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 
Edremit ilçesinde faaliyet gösteren tüm siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri ile Belediye Meclis Üyelerini Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın ev sahipliğinde iftar yemeği verildi. 
Edremit’te özel bir tesiste verilen iftar yemeğine; AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Oğuzhan Civgaz, DEVA Partisi Edremit İlçe Başkanı Tevfik Çelik, Saadet Partisi Edremit İlçe Başkanı Ahmet Pınar, Gelecek Partisi Edremit İlçe Başkanı Sevgi Karasu Tekin, Vatan Partisi Edremit İlçe Başkanı İbrahim Baydı, Zafer Partisi Edremit İlçe Başkanı Hasan Kemal Akgün, Türkiye Değişim Partisi Edremit İlçe Başkanı Kadir Baykan, Güzel Parti Edremit İlçe Başkanı Kartal Burgu, HÜ-DAPAR Edremit İlçe Başkanı Umut Yaman, BBP Edremit İlçe Temsilcisi Hasan Demirtaş, Memleket Partisi Edremit İlçe Temsilcisi Yalçın Yalazı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 
Okunan iftar duasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür eden Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul olmasın diledi. 
Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Arslan, “Birlik, beraberlik ve hoşgörünün ayı Ramazan’da bugün, burada gösterdiğimiz birlik ve beraberliğin Edremit’imiz için çok anlamlı olduğunu ifade etmek isterim. Bunu bir başlangıç olarak kabul edip güzel Edremit’imize hizmet için böyle buluşmaların devam etmesini diliyorum. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.   
 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı