Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Yılmaz muhtarlarla BSO´ni ziyaret etti

Başkan Yılmaz muhtarlarla BSO´ni ziyaret etti

Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve beraberindeki muhtarlar heyeti, 7 Mart 2017 Salı günü Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi´ni ziyaret ederek Alimar Jeneratör ve Eko Sinerji firmalarında incelemelerde bulundu.

Fabrika ziyaretlerini müteakip Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur ile bir araya gelen muhtarlar, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi aldılar.
Çoğu ilk defa Organize Sanayi Bölgesine geldiklerini belirten muhtarlar, buradaki sanayileşme ile gurur duyduklarını ifade ettiler.
BSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, bölge sanayisinin gelişmesi için hayata geçirilen OSB Meslek Lisesi ve kreş hakkında katılımcılara bilgi aktardı.
Önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek meslek edindirme kursları, laboratuvarlar, misafirhane projelerini de anlatan Başkan Uğur, muhtarlarımızdan meslek liselerinin ülke sanayisi için ne derece önemli olduğunu vatandaşlara anlatmalarını istedi.
Meslek edindirme kurslarının başlamasıyla daha fazla kadın çalışanı teknik personel olarak sanayide göreceğimizi belirten Uğur, yatırımcıya sözleri olduğunu, ihtiyaç duyulan personelin yetiştirilmesi için her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.
Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliğiyle ilgili muhtarlara bilgi aktaran Uğur, son dönemde Balıkesir´e kazandırmaktan mutluluk ve gurur duyduğumuz Kalekim, HEG Gıda, Şişecam ve Filli Boya gibi tesislerle ülke ve bölge istihdamı için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. 16 Nisan referandum sürecine de değinen Uğur, sanayici için istikrarın çok önemli olduğunu belirterek Mayıs ayından itibaren ülkemizde daha güzel günleri birlikte yaşayacağımızı vurguladı.

Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli