Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Yavaş´tan özel gençlere karne hediyesi

Başkan Yavaş´tan özel gençlere karne hediyesi

Sındırgı Belediyesi ve Bursa Balıkesir İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İşbirliği ile çoğunluğunu öksüz ve yetimlerin oluşturduğu ve belediye sosyal aktivitelerinde görev alarak başarılı olmuş 50 gence karne hediyesi olarak Bursa Uludağ Gez

Sındırgı Belediyesi ve Bursa Balıkesir İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İşbirliği ile çoğunluğunu öksüz ve yetimlerin oluşturduğu ve belediye sosyal aktivitelerinde görev alarak başarılı olmuş 50 gence karne hediyesi olarak Bursa Uludağ Gezisi düzenlendi.
Sabah erken saatlerde Sındırgı ilçesinden hareket eden gezi grubu Bursa Balıkesir İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde gerçekleştirilen kahvaltı programı sonrasında Uludağ´a çıkan gençler havanın soğuğuna aldırmadan gönüllerince eğlendi. Kimileri kaydı, kimileri karlarda yuvarlandı. Bunun yanında gençler ilk kez teleferiğe binmenin mutluluğunu yaşadılar.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?Öncelik olarak öksüz ve yetim kardeşlerimiz için Bursa gezisi planladık. Konaklamalı bir program olacaktı. Ancak kalacak yer sıkıntısı nedeniyle günü birliğe çevirdik. 30 öksüz ve yetim kardeşimizi bu gezide misafir ettik. Daha fazla davetimiz oldu ancak, tatilde oldukları için gelemeyenler de oldu. Bu özel gençlerimizin yanında da belediyemiz bilgi evinde, okullarında sosyal faaliyetlerde görev alan ve başarılı olan gençlerimizi de kafileye dahil ettik. Gezdiler, eğlendiler. Onların mutlu olması bizleri daha çok mutlu etti. Gençlerimiz için bu tür kültür gezilerimiz ve sosyal aktivitelerimiz devam edecek. Gençlerimizi Bursa´da misafir eden Balıkesir İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bursa şubesi yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Oradaki hemşerilerimizin bu tür aktivitelere sahip çıktığını ve her alanda faal olduklarını görmek gerçekten bizleri onore etti.? dedi.
Merinos Kültür Merkezi gezisi ve burada yenilen akşam yemeği sonrasında gençler mutlu bir şekilde Sındırgı´ya döndüler. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli