Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan yardımcısı Ozan Onur, ağustos ortasını bekliyor

Başkan yardımcısı Ozan Onur, ağustos ortasını bekliyor

Yaklaşık 1 ay önce bypass ameliyatı olan ve 4 kalp damarı değiştirilen Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, sağlık durumu hakkında bilgi vererek Bandırmaspor´un durumu ve CHP´nin olağanüstü kurultay sürecine girmesi konusunda düşüncelerini açıkladı.

 Ağır bir ameliyat geçirdiği için evde istirahat eden Onur, bu süre içinde ziyaretçi de kabul edemedi. 10 gündür evin içinde yürüyüşlere başladığını ve tedavi sürecinin takvime uygun ilerlediğini aktaran Onur ?10 gündür yürüyüşlere başladım. Ağırılar azaldı her şey takvime göre devam ediyor. Yürüyüşler devam ederken bir yandan da balonlarımız var, onları şişiriyorum. Riskli bir ameliyat olduğu için kimseyle görüşemedim. Ağustos ayı ortası sokağa çıkarım diye düşünüyorum? dedi.
?HER FUTBOLCUYA VEFA UYGULANMALI?
Bandırmaspor´un ile ilgili de konuşan Onur, ?Bandırmaspor´da bazı hatalar olmakla birlikte doğru hamleler yapılmaya çalışılıyor ama bunu yaparken bütün futbolculara eşit olmalılar. Birine vefa uygulanırken diğerine de uygulanmalı. Çok zor bir gruptayız o arkadaşlara başarılar diliyorum.? diye konuştu. CHP´nin içinde bulunduğu olağanüstü kurultay sürecine de değinen Onur, imza toplama sürecine yönelik eleştirilerde bulundu. Onur şunları söyledi; ?Seçimlerden istediğimiz tablo çıkmadı. Bunun ardından olağanüstü kurultay süreci yaşandı. CHP´ye yer vermeyen havuz medyası CHP´yi şimdi saatlerce ekranlarda tartıştırıyor. Biz de kongreler ve imzalar için geçmişte çok uğraştık. 35 yıldır CHP´liyim ben delege olsam kesinlikle imza vermezdim. Köklü partilerde değişim beli programla olur. Kılıçdaroğlu da çok farklı yenilikler yaptı. Örneğin birçok ilçede önseçim yaptım. Eleştirdiğimiz bizim insanımız daha derli toplu bir biçimde birlikte olmamız lazım.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false