Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başkan Uğur´dan Adalara ziyaret

Başkan Uğur´dan Adalara ziyaret

Marmara Adası modern mezbahaya kavuştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Marmara İlçesi´nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Mobil Mezbaha´yı hizmete alma törenine katılırken, çeşitli ziyaretlerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Ada ilçesi olan Marmara´ya Erdek´ten BADO tarafından kaldırılan deniz taksilerle hareket eden Başkan Uğur, deniz taksinin de direksiyonuna geçti.
İlk olarak Marmara´nın Yiğitler Mahallesi´nde vatandaşlar bir araya gelen başkan Uğur, burada Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını anlatarak, 16 Nisan´da yapılacak olan halkoylamasının önemine dikkat çekti. 

Türkiye´de devam eden istikrarın devam etmesi için referandumun önemli olduğunu söyleyen başkan Uğur, istikrar için ?Evet? oyu istedi.
Yiğitler Mahallesi´ndeki ziyareti ardından Marmara Adasına geçen Uğur, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´u ziyaret ederek ilçe belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Çınarlı Mahallesi´nde kahvehane ziyaretinde bulunan Uğur, Topağaç Mahallesi´nde yapılan Mobil Mezbaha´nın açılışını gerçekleştirdi.
Başkan Uğur burada yaptığı konuşmada; ?Marmara ilçemizin Topağaç mahallesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın standartlarına uygun kesimhanemizin açılışını gerçekleştirdik. Modern araç ve gereçlerin bulunduğu kesimhanemizde uzman veteriner kontrolünde hijyenik bir ortamda eğitimli kasaplar tarafından hayvan kesimi yapılacaktır? diye konuştu.
Uğur, açılış töreni ardından Topağaç Mahallesi´nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Marmara Saraylar İlkokulu´nun öğrencilerini de ziyaret eden başkan Uğur´a okul öğrencileri Mahalle Ligi Futbol Turnuvası ile Büyükşehir tarafından okullara dağıtılan futbol, basketbol ve voleybol topları için teşekkür ettiler.
Marmara Madenciler ve İş Adamları Derneğinde dernek başkanı Hasan Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Uğur, Saraylar Uluslararası İhraç Limanı´nın büyütülmesi üzerine görüş alışverişinde bulundular.
Son olarak Saraylar Mahallesi´nde vatandaşlar bir araya gelen Uğur, buradaki çay bahçelerinin açılışlarını gerçekleştirdi. Başkan Uğur´a ziyaretlerinde Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve daire başkanları eşlik etti. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Uğur Adalara ziyaret
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli