Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Uğur´dan açıklama

Başkan Uğur´dan açıklama

Kurbağalıdere´de yıkılan beach´in yerine fırıntaş çay bahçesi ve büfe yapacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir ?Avlu?da yerel basın mensuplarına ve AKP´nin bazı ilçe teşkilatlarına verdiği iftar yemeğinin ardından gazetecilerle bir araya geldi. Önce, Balıkesir merkez ve ilçelerine verdikleri hizmetler hakkında ayrıntılı bilgiler aktaran Uğur´un, açıklamaları arasında Erdek´in hiç yer almaması dikkati çekti. Bunun üzerine söz alan gazetemiz YENİ ERDEK´in sahibi Mehmet Ertan, ?Konuşmanızda Erdek´ten hiç söz etmediniz. Son günlerde, 15 ilçenin Ziraat Odalarına, taş toplama aracı göndermenize rağmen, bu ilçeler arasında neden Erdek yer almadı? Kurbağalıdere´de,Taş Restoran´ın yanındaki Beach´i neden yıktınız? Geçen yıl, balıkhane yanındaki balıkçı depolarını yıktığınız halde neden yapmadınız?? sorularını yöneltti. Uğur, bu sorulara şu yanıtı verdi:
?Taş toplama araçlarını ilçelerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak dağıttık. Gerekirse Erdek´e de göndeririz. Taş Restoran´ı, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı yıktı. Tarafımızdan yıkılan Beach´in yerine Balıkesir Fırıntaş, bir çay bahçesi ve büfe yapacak.

Bu bölgedeki ?Erdek Dalış Kulübü´nü kaldırmayacağız. Erdek Öğretmenevi önünü ile çevresini düzenledik, bu bölgeye 3 adet büfe koyduk.
Balıkhanenin bulunduğu bölge Hazine´ye ait olup, burası için yıkım kararı vardı. Buna rağmen Hüseyin Sarı, bu depoların üzerine kafeterya yapmaya kalkınca bunları yıkmak zorunda kaldık.?
Haber Merkezi



ışık aktaş
17.06.2017 18:35:05
Balıkesir B:Ş:B si sürekli Erdekte bir yerlere yıkım kararı alıyor--geçen sene Ali Haydar Sarı parkının girişindeki çok güzel 3 çay bahçesini yıktırdı,gece canlı müzik vardı,cafeler oraya hayat veriyordu,Şimdi ölü şehir haline geldi--karanlık,müzik yok,insanlar yok--Daha mı güzel oldu ?Dükkanlar kaldırıldı--Zaten Erdekte turizm bitti--gençler eğlence olmayan yere gelmiyorlar--Büyük şehir, kıyılar bizim deyip güzel olan şeyleri yıktırmasın--kıyıdan yosun toplama makinasıda verilmiyor,lodosta yosunlar kıyıya yayılıyor

Anahtar Kelimeler: Başkan Uğur açıklama
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli