Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Uğur huzurevini ziyaret etti

Başkan Uğur huzurevini ziyaret etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları ziyaret etti.
Uğur, hizmetlerde pozitif ayrımcılık sağladığı gruplar arasında yer alan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları unutmadı.
Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Destek Birimi ve Firdevs Saraçoğlu Bakımevi´ne ziyaret gerçekleştiren Başkan Uğur, burada ikamet eden vatandaşların Kadir Gecesi´ni ve Ramazan Bayramı´nı kutladı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´la birlikte ilk ziyaretini huzurevine gerçekleştiren Başkan Uğur, Huzurevi yönetimi tarafından talep edilen ve Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 15 adet mini buzdolabının dağıtımını gerçekleştirdi.
Huzurevi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Destek Birimi ve Firdevs Saraçoğlu´nda ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara Ramazan Bayramı harçlığı hediye eden Başkan Uğur, yaşlıların daha rahat şartlarda yaşamaları için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
?Ramazan ayı rahmet, mağfiret ve yardımlaşma ayıdır. Bizde şu anda huzurevinde bulunan ağabeylerimizi, büyüklerimizi ziyaret ediyoruz? açıklaması yapan Başkan Uğur, ?Onların buzdolabı ihtiyaçları varmış. Eskiden sadece koridorlarda buzdolabı bulunuyordu. Sosyal Hizmetler Müdürü ve Huzurevi Müdürünün talepleri doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi olarak bizde bu talebi olumlu karşıladık. Bunun yanı sıra yaşlılarımıza ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza Ramazan harçlığı yardımında bulunduk. Hepsinin Kadir Gecesini ve Bayramlarını tebrik ediyorum.?
Haber Merkezi



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli