Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN UĞUR, ESNAF ODALARININ YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN UĞUR, ESNAF ODALARININ YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ?Başkan Esnaf Odaları Yöneticileri İle Buluşuyor? programında tüm ilçelerdeki esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ?Başkan Esnaf Odaları Yöneticileri İle Buluşuyor? programında tüm ilçelerdeki esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Büyükşehir çalışmaları hakkında oda başkan ve yöneticilerine anlatan Başkan Uğur, 16 Nisan´da oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler verdi.
Erdek Şoförler Odası başkanı Fatih Payal´ında katıldığı toplantı Balıksir´de yapıldı.
Balkonuk Center´da düzenlenen toplantı Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem´in konuşmaları ile başladı. Esnafın beklenti ve sorunları hakkında bilgiler veren Erdem, Başkan Uğur´a esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Erdem´in ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur katılımcılara hitap etti.
Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Uğur, esnafın cemiyetin orta direği olduğunu söyledi.
Esnafın sıkıntıları olduğunu ifade eden Başkan Uğur, ?Dünyada öyle değişimler var ki esnafın sıkıntısının olmaması mümkün değil. Yani ne kadar esnaf varsa hepsinin bu organize mağazalar ve büyük şirketler nedeniyle sıkıntıları var. Bu esnafımızın biz belediye olarak ekmeğini nasıl büyütürüz, esnafın sorununu gidermenin çaresi esnafın ekmeğini büyütmek. O yerlerde nüfus artarsa, sanayi gelirse, gelip giden çok olursa esnafa gelen giden de çok olur. Bizde belediye olarak yaptığımız bu? diye konuştu.
Başkan Uğur konuşması ardından oda başkan ve yöneticilerini sorularını yanıtladı. Program Başkan Uğur´un katılımcılar ile hatıra fotoğrafları çektirmesi ardından sona erdi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli