Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Toprak´tan, A.A. Bursa Bölge Müdürü olan Akpınar´a tebrik ziyareti

Başkan Toprak´tan,  A.A. Bursa Bölge  Müdürü olan Akpınar´a tebrik ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlkan Toprak, kısa süre önce Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürlüğü görevine atanan gazeteci Zafer Akpınar´a tebrik ziyaretinde bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlkan Toprak, kısa süre önce Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürlüğü görevine atanan gazeteci Zafer Akpınar´a tebrik ziyaretinde bulundu.
1 Temmuz 2012 yılından buyana Anadolu Ajansı Balıkesir Büro Sorumlusu olan gazeteci Zafer Akpınar, Ajansın Bursa Bölge Müdürlüğü´ne atandı. 1 Eylül 2015 tarihi itibariyle görevine başlayacak olan Akpınar´a ilk tebrik edenlerden birisi Balıkesir Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı İlkan Toprak oldu.
Ajansın Balıkesir Bürosunu ziyeret eden Başkan Toprak, Akpınar´ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Sohbet havasında geçen ziyarette Balıkesir basın tarihinin köklü bir geçmişi olduğunu hatırlatan Toprak, bu bağlamda Balıkesir´deki gazetecilerinn elde ettikleri tüm başarılar nedeniyle bir meslek örgütü olarak gurur duyduklarını söyledi.
Akpınar ise, ?Balıkesir´de güzel anılarım oldu. 2012 yılında Balıkesir´e gelmem ile birlikte Ajansın bürosunu açtık. İlçe yapılanmalarını tamamaladık. Görev yaptığım tüm süre içerisinde Balıkesir´in daha iyi tanıtılması yanı sıra gizli kalmış değerlerinin ortaya çıkarılmasını için çalıştım. Meslek hayatım boyunca Balıkesir´in bende ayrı bir yeri olacak? dedi.
Öte yandan 1 Eylül 2002 yılında Anadaolu Ajansı´nda muhabirliğe başlayan gazetetci Zafer Akpınar, sırasıyla Bursa ve Balıkesir illerinde görev yaptı. 1 Temmuz 2015 tarihinde Ajansın Başmuhabirliğine atanan Akpınar, daha sonra Bursa Bölge Müdürülüğüne atandı. Sarı Basın kartı sahibi gazetetci Akpınar, yeni görevine 1 Eylül tarihi itibariyle başlayacak.
Ziyaretin son bölümünde BBGD Başkanı İlkan Toprak, meslektaşı ve ağabeyi Zafer Akpınar´a günün anısına kırk yıl hatrı olan fincan takımı hediye etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı