Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Sarı´dan Halk Bankası´na teşekkür

Başkan Sarı´dan Halk Bankası´na teşekkür

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Halk Bankası´na yıllardır Erdek´e verdikleri destek ve katkılar nedeniyle minnet duyduklarını açıkladı.

Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi´nin 50. Olağan Mali Kongresi´nde kısa bir konuşma yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçe esnafının zor koşullarda dükkanlarını açık tuttuğunu, bazen sefte bile yapmadan dükkanlarını kapattığını bildiğini belirtirken konuşmasının sonunda esnafın her zaman yanında olan Erdek Halk Bankası´na teşekkür etti.
Kendisinin de ilk mimarlık bürosunu açarken Halk Bankası´ndan destek aldığını belirten Sarı, "Adında halk olan gerçekten halkın yanında, Türkiye´de nadir kurumlardan biri olan Halk Bankası´na teşekkür ediyorum.

Ben üniversiteyi bitirdim, Erdek´e geldim. Bilgisayar alacak, büro açacak param yoktu. Ancak Halk Bankası sayesinde büromu açtım ve iş yapmaya başladım. Bugün, Erdek olarak gerçekten çok şanslıyız. Büro açarken Halk Bankası yanımdaydı, 1999´da belediye başkanı oldum, yine Halk Bankası yanımızda. Esnafsınız, yine Halk Bankası yanınızda. Halk Bankası Erdek Şubesi çok uzun yıllardır ben bire bir şahidim ki hep yerli olmuştur ve Erdeklilerin yanında durmuştur. Bugüne kadar bu bankada müdüründen personeline çalışmış ve çalışan herkese sonsuz minnetlerimizi sunuyorum" diye konuştu.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli