Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Sarı, genel seçimi değerlendirdi

Başkan Sarı, genel seçimi değerlendirdi

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, gerçekleştirdiği son Ankara ziyaretiyle ilgili bilgi verdi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, gerçekleştirdiği son Ankara ziyaretiyle ilgili bilgi verdi. Ankara´ya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun belediye başkanlarını daveti üzerine gittiklerini vurgularken, basına kapalı bir toplantıda 7 Haziran seçiminin değerlen dirildiğini belirten Sarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulunun da CHP Genel Merkezi´ni ziyareti sırasında hazır bulunduklarını bildirdi.  

7 Haziran seçimini Erdek ve ülke adına partisi açısından değerlendiren Sarı, şunları söyledi:
?Bu seçimde Erdek seçmeni, partimize ilgisini, ivmesini arttırarak gösterdi. 2014 yerel seçiminde partimize % 54 oranında oy çıkmıştı. 7 Haziran´da bu oy oranı % 56´ya yükselirken, Erdek olarak Balıkesir ilinde partimizin en yüksek oy aldığı ilçe olduk. Böylece yıllardır merkez sağ parti ağırlıklı olan Erdek´te, sosyal demokrat bir parti olarak ilk sıraya yükseldik. Partimizin ülke düzeyinde aldığı oy oranını pek yeterli bulmuyorum. Halk adına çok önemli projeler ortaya koymamıza paralel şekilde daha önemli bir oy oranını yakala malıydık.?

Haber : Önder Balıkçı



erdekli
21.06.2015 12:22:15
sayın muhtar sarı sen çaybahçelerin de kesmiş olduğun 13 çınarın hesabını ve cuğra sahilinde chp´li meclis üyesi recep yağcının oteli önündeki kestirdiğin çam ağacının hesabını ver çam ağacını kurutmak için dibine tuz ruhu vs dökmek sanırım işe yaramadı!!! boşver sen seçim değerlendirmeyi erdekteki başarısızlığın sana ait genel seçimden nemalanma boşuna!!!

Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli