Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Başkan Sarı, gazetecileri yine unutmadı

Başkan Sarı, gazetecileri yine unutmadı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, gazetecileri ağırladı

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nedeniyle gazetecileri ağırladı.
Bandırma ve Erdekli gazetecilerin yanı sıra Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı da Artake Et Lokantası´nda ağırlayan Sarı´nın düzenlediği gece neşeli bir havada geçti.
Gecede, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül´ün konuşmasının ardından söz alan Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, gazeteciliğin zor ve sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin günlerini kutladı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın kendilerine yardımlarından çok mutlu olduklarını belirten Sarı, Bandırma´nın il olmasını diledi. 

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında, yalnız Erdek´e değil, tüm Güney Marmara´daki belediyelere gerektiğinde yardım ettiklerini, hatta AKP´li Marmara Belediye Başkanlığına bile, istekleri üzerine asfalt yardımında bulunduklarını açıkladı.
Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül ve gazeteci-yazar Önder Balıkçı´nın, Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´ya, gecenin anısına verdikleri armağanın ardından Sarı da gazetecilere armağanlar sundu.
Geceye, gitarı ve şarkılarıyla Tufan Dalgıç renk kattı.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli