Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Sarı, Erdek-Değirmendere Bölgesini ziyaret etti

Başkan Sarı, Erdek-Değirmendere Bölgesini ziyaret etti

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ilçemiz Değirmendere bölgesine giderek burada oturan vatandaşları ziyaret edip istek ve sorunlarını dinledi.

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın ile Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevlileri ile birlikte Değirmendere bölgesine giden Belediye Başkanı Sarı, 15 hanenin bulunduğu bölgede 90 kişinin yaşadığı mahallelinin sorunlarını öğrendi.
Bölge halkı, Başkan Sarı´ya başlıca sorunun ulaşım olduğunu dile getirirken, okula giden öğrencilerin okul servislerinin mevcut toprak yollarda zorlandığını aktardılar.
Yaklaşık 1,5 km uzunluğundaki toprak yolun belediye tarafından asfalt yapılmasını isteyen bölge halkı, Erdek göleti çevresinde mesire yeri oluşturmak istediklerini, Kapıdağ´ın güzellilerini göstermek için de ATV´lerle motor gezi turları düzenlemek istediklerini ilettiler.
Değirmendere bölgesinde yaşayan vatandaşlara toprak yolun asfalt yapılacağı sözünü veren başkan Sarı, diğer istekler için ise inceleme yaptıktan sonra çalışma başlatacağını belirtt
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli