Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Sarı da Erdek´in pisliğinden yakınıyor

Başkan Sarı da Erdek´in pisliğinden yakınıyor

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek´in temizliğinden kendisinin de memnun olmadığını açıkladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek´in temizliğinden kendisinin de memnun olmadığını açıkladı.
İlçenin temizlik işlerini üstlenen kuruluşun, çok az ücretle taşeron işçi çalıştırması nedeniyle işçi bulmakta zorlandığını, bu nedenle de ilçenin pis durumda bulunduğunu vurgulayan Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
?Aslında, belediye olarak temizlik işlerini biz üstlensek, çok daha başarılı oluruz. Çünkü, kendi işçimiz yeterli olsa her ne kadar zaman zaman işçiye maaş ödemelerimiz aksasa da, işçiler, sigortalı olup iş güvencesine sahip bulunmaları nedeniyle çok daha iyi çalışırlar. Ama ne yazık ki elimizde işçi kadromuz çok yetersiz. Erdek´in, merkez ve tüm kırsal mahallelerinde bu işi yapabilmemiz için ortalama 200 işçiye ihtiyacımız var.?
Sarı, belediyenin bu denli işçi personeli kısırlığı çekmesinin sorumluluğunu kendisinden önceki belediye başkanı Hüseyin Aysan´a bağlarken, ?Norm kadro uygulamaları sırasında, ?ihtiyacımız yok´ diyerek, belediyenin bünyesindeki işçi kadrosunu başka kurumlara dağıtmasaydı, bugün, belediye olarak temizlik işlerini kendimiz yürütürdük? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



izzet sözmen
17.10.2016 21:36:10
Erdek dışındaki diğer ilçeler tertemiz.Bana göre Belediye´nin beceriksizliği.

cemal şimşek
19.10.2016 22:46:57
topu başkasına atmaya hakkı yok yöneticilerin mazeret hakları yoktur hele birde belediye başkanı ise sanki aynı şahsın eski dönemini bilmiyoruz, aysan başkan zamanında çöp kamyonları yarım saatte bir aynı mevkiden tur atardı

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli