Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Sarı, Ankara´da

Başkan Sarı, Ankara´da

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı,, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve Namık Havutça´yı, TBMM´de ziyaret etti.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı,, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve Namık Havutça´yı, TBMM´de ziyaret etti. Sarı, vekillere, Erdek´te yapılan ve yapılması plânlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.
Yapılan görüşmede, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile yaşadığı sıkıntıları da değerlendiren Sarı, Erdek Körfezi´nde yapılması plânlanan termik santral ve körfeze kurulması gündemde bulunan kimya ve ağır metal sanayi tesisleri konularında, ilgili Bakanlıklarla görüşme randevusu alınmasını da istedi. Başkan Sarı´nın, bir süre Ankara´da kalarak, partisinin Balıkesir milletvekilleriyle birlikte ilgili Bakanlıklar ve genel müdürlüklerde görüşmeler yapması bekleniyor. CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve Namık Havutça da, Sarı´nın ziyaretinden mutlu olduklarını belirttiler.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı Ankara
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı