Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Saka, hakkındaki suçlamaları cevapladı

Başkan Saka, hakkındaki suçlamaları cevapladı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, halka açık olarak düzenlediği basın toplantısı ile çalışmalarını anlattı.

Saka, son günlerde hakkında karalama kampanyasına dönüşen yayınlara karşı da açıklamalarda bulundu.
Başkan Saka, bugüne kadar olduğu gibi kamunun menfaatlerini yine halk için kullanmaya devam edeceğini, yalan ve iftiralar ile karalama yapanlarla da yargı önünde hesaplaşacağını söyledi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yerel bir televizyon kanalında program adı altında haftalardır sürekli bir şekilde belediye hizmetleri ve hakkında karalama kampanyasına dönüşen yayınlar hakkında sessizliğini bozdu.
Şükrü Tunar Kültür Merkezi´nde halka açık olarak düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Saka, yayınların karalama kampanyasına dönüştüğünü belirterek kamunun menfaatlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sadece halkın yararına kullanmaya devam edeceğini söyledi.
Başkan Saka, ?Öncelikle haber peşinde koşan değerli basın mensubu arkadaşlarımı ayırt etmek istiyorum. Ancak basın faaliyetleri dışında daha önceleri belediyeden 8 bin liraya yer kiralayıp, 12 bin lira reklam faturası ile mahsup edenlere artık izin vermiyorum. 27 bin liralık ne olduğu belli olmayan faturaları ödemedim. 37 metrekarelik arsayı değerinden fazlası takas yapmadım, oğlunu işe almadım diye hep birlikte karalama kampanyasına giriştiler. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğim? dedi. Başkan 2014 yerel seçimleri öncesinde CHP´de yapılan önseçimde CHP delegelerinin para ile satın alındı iddiasına karşı da ?CHP´lileri satın alacak kimse anasının karnından doğmadı. Bunu iftirayı atanlara bunu yargı karşısında yedirteceğim. Nasıl iftira atarlarsa atsınlar, 2019 yerel seçimlerinde Edremit Belediyesi´ni yine CHP´li bir Başkan kazanacaktır? şeklinde konuştu.
Saka konuşmasının bir bölümünde, Atatürk´ün 1934 yılında Edremit´te ikinci kez geldiğinde kaldığı evin belediyeye kazandırılması ile ilgili tüm meclis üyelerinin oy birliği ile karar verildiğini Atatürk´e yakışır bir kültür merkezi haline getirileceğini dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli