Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Saka, demokrasi eylemindeydi

Başkan Saka, demokrasi eylemindeydi

Edremit Belediye Başkan Kamil Saka, Balıkesir´de düzenlenen ?OHAL değil, demokrasi istiyoruz? eylemine katıldı.

CHP tarafından 16 Nisan referandumunun yıldönümünde ´OHAL değil demokrasi istiyoruz´ sloganı ile Türkiye genelinde gerçekleşen oturma eylemi Balıkesir´de de yapıldı.
Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanı´nda gerçekleştirilen oturma eylemine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da katılarak destek verdi.
CHP Parti Meclisi Üyesi Ayşe Eser Danışoğlu, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Edremit İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş, Edremit Belediye Meclis Üyeleri Fahri Yaşar, Nebi Gündüz, CHP ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve vatandaşların katıldığı eylemde İl Başkanı Serkan Sarı tarafından CHP´nin ortak bildirisinin okunmasının ardından 1 saatlik oturma eylemi yapıldı.
Gazetecilere demokrasi eylemini değerlendiren Başkan Kamil Saka, ?Hak, hukuk, adalet için var gücümüzle çalışmaya, adaletsizliğe karşı sessiz kalmamaya devam edeceğiz. Meşru olmayan her türlü yaptırımın karşısındayız. Unutulmamalıdır ki; Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir ve öyle kalacaktır.? dedi.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli