Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Saka, Çarşamba Pazarını ziyaret etti

Başkan Saka, Çarşamba Pazarını ziyaret etti

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediyedeki daire müdürleri ile ilçenin Çarşamba Pazarı´nı ziyaret etti.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediyedeki daire müdürleri ile ilçenin Çarşamba Pazarı´nı ziyaret etti.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçede konuk olarak bulunan Girit-Hanya Belediye Başkan Yardımcısı Eleftheria Alifieraki ve daire müdürleri ile birlikte ilçenin en büyük halk pazarı olan Çarşamba Pazarına sabah erken saatlerde çıkarma yaptı. Pazarcı esnaflarına çorba ikram edip sohbet etti.
Edremit Belediyesi´nin yerel Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında pazarcı esnafı ile buluşan Başkan Saka ve daire müdürleri erken saatlerde geldikleri pazaryerinde esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi.
Esnaflarla sohbet edip, dertlerini dinleyen Başkan Saka, ?Edremit Belediyesi olarak herkesi esnaflarımızdan öğrencilerimize kadar tüm yurttaşlarımızı kucaklamaya, tüm hemşerilerimizin görüş ve önerilerini almaya çalışıyoruz. Birlikte katılımcı, şeffaf, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı çerçevesinde hizmet etmeye çalışıyoruz? dedi.
Başkan Saka, Güre Mahallesi´nde kapalı pazaryeri inşaatının devam ettiğini, Çarşamba Pazarı´na da yeni kapalı bir pazaryeri hayata geçirebilmek için proje çalışmalarının olduğunu ifade etti. Güne, Başkan Saka´nın çorba ikramı ile başlayan esnaflar bu davranışı memnuniyet ile karşıladıklarını belirterek teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli