Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Mirza´nın Uğur´a tepkisi sürüyor Mirza: ?Kimse ?Ali kıran, baş kesen´ gibi hareket edemez?

Başkan Mirza´nın Uğur´a tepkisi sürüyor Mirza: ?Kimse ?Ali kıran, baş kesen´ gibi hareket edemez?

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, düzenlediği basın toplantısında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´u eleştirdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, düzenlediği basın toplantısında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´u eleştirdi.
28. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali için cumhuriyet alanında stant kiralamalarına, Uğur´un, sahil bandının, Hazine tarafından kendilerine tahsis edildiği gerekçesiyle izin verilmediğini vurgulayan Mirza, ?Büyükşehir´e bu yerleri kiralamak amacıyla yaptığımız yazılı başvuru da görüşülmedi. Bu sahil bandında 28 yıldan beri stant kuruluyordu. Bu yıl, bize çıkarılan bu güçlüğü tüm Bandırma görüyor. Kimse, ?Ali kıran, baş kesen´ gibi hareket etmesin. Siyaseten bu uygulamayı yapanlar, gün gelir cevabını sandıkta alırlar? dedi.
Büyükşehir´in, Bandırma´nın sahil ve caddelerini, ?Burası benim? diye parselleyerek, Bandırmayı hiçe sayıp kendi onurlarıyla oynadığına dikkat çeken Mirza, ?Şimdi, stantlarımızı, Büyükşehir´in çizgileri dışındaki bir yere kaydıracağız? diye konuştu.
BALIKESİRSPOR´A DESTEK, BANDIRMASPOR´A KÖSTEK
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un, sözde Bandırmaspor´un yanında olduğuna işaret eden Mirza, şunları söyledi:
?Balıkesir´de her spor tesisi var. Balıkesirspor, belediyeden her çeşit desteği alıyor. Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl, yaklaşık 160 bin liralık bir harcamayla Kayseri´deki Bandırmaspor maçı için kaldırdığı uçağın dışında Bandırmaspor´a en küçük bir destek vermedi. Bandırmaspor´a çok önemli bir gelir kaynağı oluşturacak benzinlik yapımını bile engelledi. Bandırmaspor´a sözde değil, derhal gerçek destek bekliyoruz.?
Bandırmaspor´un zor günler yaşadığına ve kümede kalmaya çalıştığına da dikkat çeken Mirza, ?Sezon başındaki teknik sorumlumuz İsmail Ertekin´in her isteğini yaptık. Ardından gelen Feyyaz Uçar´ın istediği sekiz transferi yaptık. Şimdiki teknik sorumlumuz Yusuf Şimşek´e, bizden ne istediğini sorduğumuzda, ?birlik-beraberlik´ yanıtını aldık. Şimdi, kalan sekiz maçımızda başarılı olunması ve kümede kalmak için elimizden geleni yapıp motivasyon sağlamaya çalışıyoruz. Sahaya çıkıp oynayacak halimiz yok!? diye konuştu.
Mirza, sözlerini, ?Bandırmalılar, çağdaş ve demokrattırlar. Ancak haklarının yenilmesine de izin vermeyerek, yasal yollarla mücadeleden vazgeçmezler? diyerek tamamladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli