Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Mirza´dan öğrencilere yerel yönetim dersi

Başkan Mirza´dan öğrencilere yerel yönetim dersi

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 17 Eylül Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji Topluluğu öğrencilerinin hazırladığı ?Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi 2016? paneline katılarak, üniversite öğrencileri ile buluştu.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, 17 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonundaki panelde "Yerel Yönetimde Kariyer ve Gençlik Buluşması" konusunda öğrencilerle bir araya gelerek bugüne kadar gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeleri anlattı.
17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, öğretim üyeleri, bölüm hocaları ve üniversite öğrencilerinin katıldığı panelde konuşan Başkan Dursun Mirza, şöyle konuştu: ?Bandırma Belediyesi olarak bölgemizin kalkınması konusunda tüm kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Ortak akıl ilkesiyle çalışmalarımızı gerçekleştirerek, ilçemizin gelişmesinin, kalkınmasının ve modern hizmetlere kavuşmasının her şeyden önce olduğunun bilinmesini istiyoruz. Üniversiteler bölgelerin gelişmişliğine, ekonomisine, kalkınmasına ve zenginleşmesine yön veren yol gösterici kurumlardır.
Panel sonunda Başkan Mirza´ya panele katılımlarından dolayı Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından teşekkür çiçeği ve plaket sunuldu.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false