Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Mirza´dan BENGİ Projesine tam destek

Başkan Mirza´dan BENGİ Projesine tam destek

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza: ?Çocuklarımız Cumhuriyetin Aydınlık Yüzüdür? dedi.

BENGİ Projesi kapsamındaki etkinliklere katılmak için Esnaf Sanatkârları Ortaokuluna giden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Başkan Mirza, Atatürk´ün ?Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır? sözünü hatırlatarak başladığı konuşmasında, eğitimin bir ulusun en önemli silahı olduğunu vurguladı.
Çocukların daha iyi bir ortamda eğitim alabilmeleri için imkanlar ölçüsünde okullara destek verdiğini belirten Başkan Mirza ?Okullarımız Milli Eğitime bağlıdır. Ancak okullarımızın bahçe düzenleme, araç gereç ihtiyaçlarına kayıtsız kalamıyoruz. Bu okulumuzun da bahçe düzenlemesini yaptık. Çocuklar ve öğretmenler teşekkür ediyor bize. İyi yetişmiş donanımlı gençler en büyük teşekkürdür? dedi.
Çocukların gelişiminde oyunun, sporun, müziğin; sosyal ve sanatsal faaliyetlerin önemli bir yer tuttuğunu, Bandırma Belediyesi´nin de bu tür faaliyetleri desteklediğini belirten Mirza ?Biz de 1000´in üzerinde çocuğumuza çeşitli dallarda kurs veriyoruz. Ayrıca Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Projemizi ihale aşamasına getiriyoruz. Çocuklarımız daha aktif olsun istiyor ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Çocuklarımız Cumhuriyetin birer aydınlık yüzüdür. Biz de çocuklarımızı her fırsatta desteklemeye devam edeceğiz? dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli