Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Mirza, sendikacılarla Taşeron Yasası´nı ele aldı

Başkan Mirza, sendikacılarla Taşeron Yasası´nı ele aldı

DİSK Güvenlik Sendikası Genel Başkanı Serdar Aslan, DİSK Genel İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Hilmi Ovalı, DİSK Genel İş Sendikası Bandırma Belediyesi Baştemsilcisi Serkan Ünlü ve sendika üyeleri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziya

DİSK Güvenlik Sendikası Genel Başkanı Serdar Aslan, DİSK Genel İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Hilmi Ovalı, DİSK Genel İş Sendikası Bandırma Belediyesi Baştemsilcisi Serkan Ünlü ve sendika üyeleri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler.
Ziyarette, taşeron yasası hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Mirza konu hakkında şu görüşleri dile getirdi: ?Taşeron yasasında farklılıklar olmadan tüm taşeronların eşit şartlarda kadroya alınmasını isterdik. Taşeron sistemine hep karşıydık. Eşit işe eşit şartlarda ve iyi bir gelirle emekçilerimizin yaşadığı bir ülke için örgütlü mücadeleyi hep savunduk. Sendikalar da örgütlü mücadelenin en güzel örneklerinden biridir. Emeğe ve emekçilere değer veriyor, çalışanlarımıza da bu konuda mümkün olan en yüksek ödemeleri yapıyoruz. Sendikalarımızı da emeğin hakkını arayışlarında destekliyoruz. Belediye şirketimize girecek taşeron emekçilerimizin sendikalı olmalarını da istiyoruz. Ben bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeğin ve emekçinin haklarının yanında olacağım. Emekçilerimiz her türlü haklarına kavuşmalıdır.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli