Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Mirza, iki yıllık hizmetlerini kitaplaştırdı

Başkan Mirza, iki yıllık hizmetlerini kitaplaştırdı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, iki yıllık çalışmaları ve kente hizmetlerini kitaplaştırdı.

2 Nisan 2014-2016 tarihleri arasını kapsayan kitap, bu süre içinde, Bandırma´ya her alanda verilen hizmet ve çalışmaları kapsıyor.
Mirza, çok şık bir şekilde basılan kitabın ön sözünde, ?Bandırmamızı seviyor ve çalışıyoruz? başlığı altında şu düşünce ve duygulara yer verdi:
?Güney Marmara´nın en önemli kentlerinden biri olan Bandırma´da en güzel hizmetleri yaşama geçirmek için sürdürdüğümüz çalışmalarda iki yılı geride bıraktık.
Bandırma, 2014 yılı yerel seçimleri sonrası yeni bir dönemle tanıştı. Bu yeni dönem, seçimler öncesinde anlatıldığı gibi Bandırma için hiç de güzel bir başlangıç olmadı. Büyükşehir Yasası kapsamına alınan Bandırma´da bazı hizmetler Büyükşehir Belediyesi´nin yetkisine devredildi. Gelirlerimizde, bir yılda % 40´ları bulan kayıplara karşın Bandırma Belediyesi´nin hizmet alanı 10 kat genişledi. Ama Bandırma, bu dayatmayı kabullenmedi. Bu döneme sığdırdığımız başarılı hizmetlerimiz, yaşanabilecek tüm kötü senaryolara hazırlıklı olan yeni belediye kadrolarımız, gerçekleşen önemli başarılara imza attı.
Büyükşehir Yasası sonrası hizmet alanımıza eklenen eski köylerimiz, yani yeni mahallelerimizde, temel belediyecilik hizmetlerinin en kısa sürede vatandaşlarımızla buluşması sağlanırken, bir yandan da kentin genelini ilgilendiren yatırım ve projelerle Bandırma´da önemli belediyecilik başarıları ortaya koyduk.
Evet, çalışmak, ölümsüz eserler ortaya koymak, kentimize ve insanımıza hizmet sunmak çok önemli. Her şeyden önce bu bizim işimiz, görevimiz.
Bu kararlılıkla, güzel hizmetlerle dolu iki yılımızı geride bırakırken, faaliyetlerimizin yer aldığı bu kitabı tanıtmaktan gurur duyuyorum.
Bandırmayı, geleceği aydınlık, çağdaş bir kent, halkımızı da böyle bir kentte yaşamaktan gurur duyan insanlar olarak görme hedefimize önemli halkalar eklediğimize inanıyorum.
Bize olan desteğiniz ve inancınızla, gelecek yıllarda da sizlere hizmet sunma çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli