Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Kayan Ak Parti Zaferini Değerlendirdi

Başkan Kayan Ak Parti Zaferini Değerlendirdi

Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, Pazar günü gerçekleştirilen ve Ak Parti´nin zaferiyle sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekili seçimlerini gazetemize değerlendirdi.

Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, Pazar günü gerçekleştirilen ve Ak Parti´nin zaferiyle sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekili seçimlerini gazetemize değerlendirdi. Ak Partinin Erdek´te oy oranını arttırdığını belirten Başkan Kayan, şöyle konuştu;
"Öncelikle 24 Haziran seçimlerinin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aziz milletimiz istikrara ve hizmete devam diyerek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan´ı ve Ak Parti´yi tekrar bu şerefli göreve layık görmüştür. Seçim sürecinde gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı ana kademe, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, meclis üyelerimize ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizdeki seçim sonuçlarını değerlendirirsek sayısal ve yüzdesel olarak bakıldığında partimiz adına olumlu bir tablo ile karşılaşıyoruz. Birbirine çok yakın seçmen sayısının olduğu iki seçimi karşılaştırırsak, Erdek´te 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde %29 oy oranı ile 6664 oy almışken 24 Haziran´da %33 oy oranıile 7817 oy almış bulunmaktayız.Bu oy artışının Ak Parti´nin getirdiği ve getireceği hizmetleri de göz önünde bulundurarak yerel seçimlerde daha da artacağını düşünüyoruz.


  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli