Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başkan Kafaoğlu sahaya indi

Başkan Kafaoğlu sahaya indi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma, Erdek ve Gönen ilçe ziyaretlerinin ardından Bigadiç, Sındırgı ve Savaştepe ilçelerini de ziyaret etti.


Beraberinde AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ile temaslarını sürdüren Kafaoğlu, ilk olarak Bigadiç ilçesindeydi. Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, parti üyeleri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Kafaoğlu, daha sonra AK Parti Sındırgı İlçe Gençlik Kolları kongresine katıldı, devamında Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ı ziyaret etti, mahalle muhtarlarıyla birlikte oldu.
Kafaoğlu, AK Parti Savaştepe İlçe Başkanlığını ardından Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Yüksel´i makamında ziyaret etti. Kafaoğlu ziyaret sonrasında ilçe teşkilat üyeleri ve mahalle muhtarları ile buluştu.
İlçelerde konuşma yapan Başkan Zekai Kafaoğlu ?Balıkesir´e hizmet sevdamız var, Ferhat Şirin´i için nasıl dağları deldiyse bizde AK parti teşkilatları olarak dağları delmeye, kaleleri fethetmeye ve 20 ilçemizdeki belediyeye AK Parti´nin bayrağını asmaya geliyoruz. Partinin kuruluşundan bu yana işin içerisindeyiz, hep birlikte çalışıyoruz hiç aşkımızdan, sevdamızdan bir şey kaybetmedik. Her geçen gün sevgimiz artıyor, gideceğimiz mesafe, alacağımız yok çok. Siyaset uzun bir maratondur. Yolculuğunda sabır çok önemli, sevgi önemli, saygı önemli, sadakat önemli, fedakarlık önemli ve hasbilik önemli. Tüm işleri gönülden ve adanmış olarak yapacaksınız ki başarı gelsin. Hesap peşinde olursak başarı gelmez. AK Partiliyim diyen herkes kendisini görevli görecek. Sadece kendi ilçeniz için değil, Balıkesir ve Türkiye için değil dünya için çalışıyorsunuz. Çünkü sizin lideriniz dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan´dır.? diye konuştu. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Kafaoğlu sahaya indi
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli