Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Kafaoğlu, Manyas´tan seslendi

Başkan Kafaoğlu, Manyas´tan seslendi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçim çalışmalarını ilçe gezileri ile sürdürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçim çalışmalarını ilçe gezileri ile sürdürüyor.
Başkan Kafaoğlu Kuş Cenneti ile ün yapmış, peyniri ile sofraları lezzetli kılmış Manyas İlçesi´ni ziyaret etti.
Kafaoğlu´nun ilk durağı AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı oldu. Kafaoğlu´nu burada AK Parti´nin Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman ve partililer karşıladı. Parti binasında konuşan Başkan Kafaoğlu ?Manyas iddialı ve heyecanlı. Bu ilçemizde sesler gür çıkıyor, eminiz ki 31 Mart´ta sandıklardan zafer çıkacak? dedi.
AK Parti teşkilatına Manyas´ta çok iş düştüğünü belirten Kafaoğlu ?Burada alacağımız her bir fazla oy genel başkanımızın sesini güçlendirecek. Seçimlerde doğruları söyleyerek yolumuza devam edeceğiz. Kimseyi kırmadan, incitmeden, seven ve sevilen olacağız. Manyas ile ilgili bir tereddüttüm yok. Oy isterken Manyas adayımız ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için de oy isteyeceğiz. Hepsi bir arada olursa bereket olur. Büyükşehir Belediyesinde daha önce Edip bey görev yaptı, daha sonra biz görevi devraldık şimdi de Yücel kardeşimiz görevi alacak ve hizmetlere kaldığı yerden devam edecek.? diye konuştu.
Başkan Kafaoğlu, daha sonra Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahım Koman ile beraber MHP Manyas İlçe Başkanlığı´nı, Manyas Çerkezler Derneği´ni ziyaret etti.
Gün boyunca Manyas ilçesinde temaslarını sürdüren Kafaoğlu, Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman ile beraber Salur, Kalebayır, Hamamlı, Kocagöl, Akçaova, Şevketiye Mahallerini ziyaret etti.
Kafaoğlu ziyaretler kapsamında Manyas Kocagöl Mahallesi´nde Manyas Gölü´ne balık tutmaya çıkan ve bir daha haber alınamayan Birol Dayı´nın ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileği iletti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli