Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başkan Kafaoğlu, Gönen´de

Başkan Kafaoğlu, Gönen´de

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu İlçe ziyaretleri kapsamında Gönen İlçesini ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu İlçe ziyaretleri kapsamında Gönen İlçesini ziyaret etti.
Sabah namazını Gönen Çarşı Camiinde kılan Zekai Kafaoğlu, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve beraberindekilerle daha sonra meydanda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait Mobil Aşevi aracında vatandaşlara çorba ikramında bulundu.
İlk olarak çarşı içindeki esnafı ziyaret eden başkan Kafaoğlu, vatandaşlar ile sohbet edip hatıra fotoğrafları çekildi.
AK Parti İlçe Başkanlığı´nı da ziyaret eden Kafaoğlu´na çiçek sunan AKP İlçe Başkanı Erdinç Odabaşı ?4 yıl sonra ilçe başkanlığımıza ilk kez bir Büyükşehir Belediye Başkanı ziyarette bulundu" dedi.
Daha sonra başkan Kafaoğlu ve beraberindekiler sırasıyla Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar´ı ve Kaymakam Faruk Bekarlar´ı makamında ziyaret etti.
Esnaf ziyaretleri ile devam eden program, Gönen Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Salonu´nda muhtarlar toplantıyla devam etti.
Başkan Kafaoğlu daha sonra 2007 yılında Tunceli Pülümür ilçesinde hain saldırı sonucunda şehit olan Mustafa Aslan´ın ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştı. Kafaoğlu ziyaretten sonra Gönen Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret ederek gönülleri sevgi ile dolu çocuklarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Özel çocuklar Kafaoğlu´nu mehteran gösterisi ile karşıladı.
Çocuklarla yakından ilgilenen Kafaoğlu, okul yönetimine, ailelere ve çocuklara da müjde vererek ?Bu yavrularımız bizim yavrularımız. Bu tür eğitim kurumlarının artması lazım. Büyükşehir Belediyesi olarak Bandırma´da bunun gibi eğitim birimimiz var. Mehter takımını dinledik. Bende İmam Hatip Lisesi´nde mehter takımında görev alan birisi olarak çok mutlu oldum. Eğitim kurumunun bahçesinde özel çocuklarımız oyun arkına ihtiyacı varmış, Büyükşehir´den onlara helal olsun. Parkımız engelsiz olacak? diye konuştu.
Başkan Kafaoğlu´nun Gönen programı, Sarıköy Mahallesi´nde esnaf ziyareti ile son buldu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Kafaoğlu Gönen
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli