Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN KAFAOĞLU GAZİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN KAFAOĞLU GAZİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Gaziler Derneği´ne yer sözü verdi

Balıkesir Kuva-yi Milliye meydanında Beyaz Masa ekibinin yer aldığı bina gazilere tahsis edilecek.
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu gazileri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Başkan Kafaoğlu Atatürk Anıtı´nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı, gazilerle birlikte oldu.
Daha sonra Gaziler Derneği Başkanı Hulusi Karakuz, Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Haydar Filiz ve dernek üyeleri program sonrasında Başkan Zekai Kafaoğlu´nu makamında ziyaret ederek duygu ve düşüncelerini aktardı. Başkan Zekai Kafaoğlu da anlamlı gün dolayısıyla Gaziler Derneği´ni, Balıkesir Görev ve Terör Mağdurları Dayanışma Derneği ile Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği´ni ziyaret ederek gazilerin günlerini kutlayıp ?Sizlerin her zaman yanınızdayız? mesajı verdi.
Gaziler Derneği Başkanı Hulusi Karakuz ve dernek üyeleri ziyaretinde konuşan Başkan Zekai Kafaoğlu gazilerin yer taleplerinin olduğunu, yeni bina konusunun sene sonuna kadar çözüleceğini belirtti.
Kafaoğlu ?75. Yıl Parkının içerisini yaşam merkezi yapmayı planlıyorduk. İçerisinde cafesi, kütüphanesi ve dernek binaları olacaktı. Yer SİT alanı olduğu için bu proje Anıtlar Kuruluna takıldı. Buradan derneğe yer vermek istiyorduk ancak bu biraz gecikecek. Derneğin daha önce talep ettiği şu anda aşevi ve beyaz masanın bulunduğu yer ile ilgili yeniden çalışmaya başladık. Bu sene sonuna kadar gazilerimiz Kuva-yi Milliye Meydanı´nda bulunan, belediyemiz beyaz masa ekibi ve aşevi olarak kullanılan binada yeni yerlerine kavuşacaklar. Gazilerimiz daha geniş ve daha güzel mekan da bizleri ağırlamış olacak. Sizler için ne yapsak azdır? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli