Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Kafaoğlu, Esnafın toplumun temel taşı olduğuna değindi

Başkan Kafaoğlu, Esnafın toplumun temel taşı olduğuna değindi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, esnafı toplumun temel taşı olarak ilan etti.

Ahilik Haftası dolayısıyla BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve esnaf odaları başkanları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem 43 bin üyeyi temsilen oda başkanları olarak ziyarette yer aldıklarını ifade etti. Ahilik Haftasını kutlayan Başkan Kafaoğlu esnafın toplumun temel taşı olduğunu, esnafın bütün vatandaşların ihtiyacını karşılayan ana unsur konumunda bulunduğunu söyledi.
Vatandaşların AK Parti ile birlikte hizmet belediyeciliği ve sosyal belediyecilikle tanıştığını belirten Kafaoğlu 24 Haziran seçimleri sonrasında gönül belediyeciliği seferberliğinin başladığını, Balıkesir´de bunun 10 aydan bu yana uygulandığını söyledi.
Yerel yöneticilerinin toplumun dinamikleriyle barışık olması gerektiğini hatırlatan Kafaoğlu ?Bu şehirde sadece biz yaşamıyoruz. Biz belediye başkanı olduk diye bu memleketin en akıllı insanı değiliz. Önemli olan şehrin tüm dinamikleri ile ortak hareket etmek. Biz sizleri önemsiyoruz. Bir siyasetçi esnaf teşkilatlarını yok sayarak bir yere varamaz. Her zaman işimiz, aşımız, kapımız, evimiz, gönlümüz sizlere açık. Konuşarak, sevgi ve barış dilini kullanarak aşamayacağımız iş yok. Balıkesir büyürse hepimizin işi büyüyecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak Güney Marmara´yı kapsayan Bandırma´ya ve körfez bölgesini temsilin Edremit ilçelerine ofis açtık bu iki bölgeye daire başkanı atadık. Haftanın bir günü Bandırma´ya, bir günü Edremit ilçesini ziyaret ediyor bölgelerdeki çalışmaları inceliyor, vatandaşlarımız ile görüşüyoruz. Bununla birlikte Kıyı Hizmetleri Daire Başkanlığı kurduk.? şeklinde konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli