Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gençer´den 30 kilometre asfalt sözü

Başkan Gençer´den 30 kilometre asfalt sözü

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, iki ay içinde 30 kilometre sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, iki ay içinde 30 kilometre sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.
Ayvalık Belediyesi yaz sezonun bitmesinin ardından yol yapım hizmetlerine hız verdi.
Ayvalık Belediyesi Altınova Sahil yolunda ilk önce eski asfaltı sökme faaliyetlerinin ardından sıcak asfalt dökme çalışmalarına geçecek. Parke döşeme çalışmaları da aralıksız sürüyor.
Rahmi Gençer tarafından bizzat yapılan program takviminde; Altınova Sahil Mevkii Ayvalık İtfaiye Hizmet Binası, Sahil Kent Mahallesi arıtma yolu arası ve buna ilave olarak kaldırım çalışması uygulanacak. Ayvalık Batı Büfe dolmuş güzergâhından Armutçuk Son Durak mevkiine kadar eski granit taş sökülerek sıcak asfalt dökülmesi planlanıyor. Programda, Sebahat Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi ana yolu, Gönül Yolu Köprüsü ile Cunda ilk boğaz köprüsü (Lale Adası) arası ve kaldırımları, Küçükköy çöplük yolu, Küçüköy Şeytan Sofrası yolu, Küçükköy Köprübaş Mevkii Sarıkaya çöplük yolu, Altınova şehir içi çırçır fabrikası çevresi yer alıyor.
Yaklaşık bir yıldır hazırlığını yaptığımız çalışmaların startını 17 Eylül günü verdiklerini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Yapacağımız çalışmalarla birlikte İki ay sonunda Altınova, Küçükköy, Şehir Merkezi ve Alibey Adası olmak üzere kentimizin dört bir köşesinde yol sorunumuzun en aza ineceğini düşünüyorum. Çevre düzenlemelerimizi de eş zamanlı yürütüyoruz. Birçok bölgemizde kaldırımın olmayışı da büyük bir eksikliğimizdi. Bunu da çözüme kavuşturacağımız için mutluyuz. ´´dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli