Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gençer, yapımı süren Gençlik Merkezi´ni tanıttı

Başkan Gençer, yapımı süren Gençlik Merkezi´ni tanıttı

Ayvalık Belediyesi tarafından temeli 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nda atılan Gençlik Merkezi´nin son durumu Ayvalık ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi.


Ayvalık İlçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi yapımının tamamlanarak hizmete girmesine sayılı günler kaldı.
Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Gençlik Merkezi´ni Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan´la birlikte ziyaret Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Gençlik Merkezi´ni ilçenin en büyük ve en önemli projelerinden biri olduğunu paylaştı.
İsmet İnönü Kültür Merkezi karşısında yapılan Gençlik Merkezi içinde gençlere, halk oyunları ekipleri, Zeytin Çekirdekleri öğrencileri, tiyatro grupları, satranç sporcuları, karikatür çalışmaları, kütüphane, cep sineması, kafeterya, bilardo, masa tenisi, etüt salonları gibi aktivitelerin sunulacağı anlatan Başkan Rahmi Gençer, çok güzel bir binayı Ayvalıklı gençlerin hizmetine sunacağını belirtti.
Gençer, Gençlik Merkezi tanıtımında yaptığı konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Yakın zamanda iç dizaynını yapmaya başlayacağız. Kış mevsimi bitmeden hizmete sunmayı hedefliyoruz. Kırlangıç Fabrikamızın inşaatına birkaç gün içinde başlıyoruz. Yaklaşık yirmi bin kişinin yaşadığı 150 Evler, Aliçetinkaya, Sakarya Mahallerimize yeni bir soluk kazandıracağız.?
Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan ise, Ayvalık Belediyesi´nin çok farklı alanlarda güzel hizmetler sunduğuna dikkat çekip, merkezin mimari olarak çok güzel olduğunun altını çizdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli