Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gençer ?Göreve Başladığımızdan Bugüne 812 Bin 500 Metre Kare Yol Yaptık?

Başkan Gençer ?Göreve Başladığımızdan Bugüne 812 Bin 500 Metre Kare Yol Yaptık?

Ayvalık Belediyesi, yol yapım ve onarım seferberliğini sürdürüyor.

Kentin dört bir yanında yol yapım ve onarımı gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Program dâhilinde, onarım gereken tüm yollarda gerekli çalışmaları yapıyoruz? dedi.
Ayvalık Belediyesinin kentin tamamını kapsayan çalışma planında sıcak asfalt kaplama, alt yapı çalışmaları, ile bozulan yollarda onarım ve taş döşeme faaliyetleri bir arada sürdürüldü. 4 yılda Ayvalık merkeze 280 bin metre kare, Altınova´ya 100 bin metre kare ve Küçükköy´e 116 bin metre kare olmak üzere 41 km ?lik yolda toplam 496 bin metre kare kilit parke, Ayvalık ve mahallelerinde 34 km´lik yolda 57 bin 600 ton asfalt çalışması, kentsel sit alanları içinde 72 bin 600 metre kare granit zar taşı yapıldı. Ayvalık Belediyesi zeytinlik alanlara ve köylere stabilize yol, tretuvar, bordur, oluk, taş duvar ve istinat duvarları gibi kentin tüm mahallelerindeki ihtiyaçları kısa sürede tamamlamak için sadece gündüz değil gece mesaisi de yaptı.
Altınova Merkez, Altınova Sahil, Altınova Anafartalar Caddesi, Küçükköy Merkez, Küçükköy´de Cumhuriyet Kültür Merkezi yolu, Küçükköy Gümrük Mevkii, Sarımsaklı Yonca 1 Sitesi, Lunapark Çevresi, Simpaş Villaları çevresi, Badavut, Cunda Arka Deniz, Cunda Merkez, Cunda yolu, Cunda Lale Adası yolu, Çamlık Sahil Yolu, Çamlık Laka Deresi Çevresi, 150 Evler Kipa Çevresi, Zeytin Evleri çevresi, Adliye Çevresi, Şehir Merkezi Camlı Kahve, Ayvalık Karakol binası çevresi, Askerlik Şubesi önü, 13 Nisan Caddesi, Dr Fazıl Doğan Meydanı çalışması, Sahilkent Yolu, Hamdibey ve Yeni Mahalle olmak üzere kentin bir çok noktasında granit taş döşeme, kilit parke döşeme, sıcak asfalt ve emisyon asfalt çalışmaları gerçekleştirildi.
?GÖREVE BAŞLADIĞIMIZDAN BUGÜNE 812 BİN 500 METRE KARE YOL YAPTIK?
Ayvalık yollarındaki sorunları çözmek amacıyla 4 yıldır ciddi adımlar attıklarını belirten Belediye Başkanı Rahmi Gençer, program dâhilinde onarım gereken tüm yollarda gerekli çalışmanın yapılacağını ifade etti. Göreve başladığından bugüne 812 bin 500 metre kare yol yaptıklarını kaydeden Başkan Gençer, ?İlçemizde alt yapı çalışmaları yapılan ve zarar gören güzergâhlarda gerekli onarım çalışmalarını düzenli olarak yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün ekiplerimizle birlikte dönem dönem 24 saat çalışarak bu sorunu çözmek ciddi adımlar attık. Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kış süresince Küçükköy Sarımsaklı , 150 Evler ve 150 Evler Kipa Çevresi ve Ali Çetinkaya Mahallelerimizde sıcak asfalt ve alt yapı sonrası bozulan yollarımızın onarımını tamlayacağız. Bozuk yol onarım, bakım ve yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli