Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gençer´´ Gazi ve Şehit Ailelerimiz onur kaynağımızdır´´

Başkan Gençer´´ Gazi ve Şehit Ailelerimiz onur kaynağımızdır´´

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Şubesi tarafından, Ayvalık Belediyesi Sarı Zeybek Spor Tesislerinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.

Sarı Zeybek Tesislerinde Cumartesi günü saat 10.30´da düzenlenen kahvaltıya Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Garnizon Komutanı Albay Fevzi Koyuncu, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Gökay, şehit ve gazi aileleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kahvaltıda konuşan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu, katılım gösteren herkese teşekkür etti.
Gaziler ve Şehit Ailelerine bu kahvaltıyı organize ettiği için teşekkür eden Başkan Rahmi Gençer, kahraman gazilerin Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu ve tek Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk´ün yaşayan birer temsilcisi olduğunu vurguladı.
Başkan Gençer "Yaşayan ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi ve onlarla birlikte bu dava için savaşarak şehadet mertebesine ulaşmış şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ailelerine sağlık, sıhhat diliyorum.? dedi.
Katılımcılarla buluşmalarını sağlayan dernek yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, ?Bizim ülkemizde şehit ve gazi demek, birlik ve beraberliğimizin simgesi demek. Şehitlerimizin gazilerini ruhunu değerini içimizde hissederiz. Dernek Başkanımız birlik beraberliği simgeleyen bu güzel kahvaltıyı tertiplemiştir. Katılmaktan onur duydum. Bizle birlikte olan tüm gazilerimize de teşekkür ediyorum.´´ diyerek sözlerine ekledi.
Şiirlerin okunmasının ardından, kahvaltıda emeği geçen herkese teşekkür plaketi sunulmasıyla program son buldu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli