Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gençer, El Emeği Gece Pazarı esnafını dinledi

Başkan Gençer, El Emeği Gece Pazarı esnafını dinledi

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, El Emeği Gece Pazarı esnafıyla Ayvalık Ticaret Odası Toplantı Salonu´nda bir araya geldi.

El emeği Gece Pazarı Nasıl Olsun? sorusuna yanıt aramak için Başkan Gençer, Meclis Üyesi Dilek Saraçoğlu, Zabıta Müdürü Hasan Narin ile birlikte, başvuru yapan esnafın görüşlerini almak üzere toplantı organize etti.
Toplantı da direk soruları ve öneri kabul eden Rahmi Gençer, görüşleri listeleyerek oylamaya sundu. Alınan karar sonunda, yer olarak geçen seneki gibi Talatpaşa Caddesi´nde karar kılındı.
Katılım şartları olarak da, Ayvalık´ta ikamet etmesi, elemeği ürünler sunması, dükkânı olan esnafın da yer almaması belirlendi.
Canlı sanat performanslarının da bulunacağı pazarın son başvuru tarihi 3 Haziran olarak belirlendi. Kuralar 10 Haziran´da çekilecek ve 15 Haziran´dan itibaren Ayvalık, El Emeği Gece Pazarı´na kavuşacak.
15 Eylül´e 2016 kadar sürecek Gece Pazarı´nın sezonluk ücreti 300 Türk Lirası olması da oy birliği ile kabul edildi.
Toplantı sonunda değerlendirme yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bu pazar sayesinde Ayvalık´ın iç mahallerinin de tıpkı Cunda Adası´nın arası sokakları gibi hareketlilik kazanmasını bekle-diklerini açıkladı.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli