Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Gençer, Ayvalık Ayazma´da kokteyl verdi

Başkan Gençer, Ayvalık Ayazma´da kokteyl verdi

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, 33 sponsor desteği ile restore edilen Ayvalık Ayazması´nda, ?Başka Sinema Ayvalık Film Festivali?ni düzenleyenler ve festivale katılan sinemacılar için Salı günü kokteyl etkinliği düzenledi.

Ayvalık´ta Kariyo&Ababay Vakfı ana sponsorluğunda gerçekleşen ?Başka Sinema Ayvalık Film Festivali? son dönem Türk ve yabancı yapım sanat filmlerini sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ayazma Derneği işbirliğinde Ayvalık Ayazmasında düzenlenen kokteyl, festival organizatörleri ile katılan sinemacıları bir araya getirdi.
Kokteyle katılan Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan ?Başka Sinema Ayvalık Festivali ile bu mevsimde ilçemizde hareketlilik yaşandı. Değerli sanatçılarımız ve yönetmenlerimiz Ayvalık´a geldi. Onları ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu projeyi ilerleyen yıllarda daha da genişleterek daha güzel bir şekilde yaymaya çalışacağız farklı bölgelere. Umuyorum ki halkımız memnun olmuştur. Bu projeyle bizi buluşturan Azize Tan başta olmak üzere katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz.? dedi.
Festival direktörü Azize Tan ise ?Ayvalık´ta olmaktan dolayı çok mutluyuz. Güzel bir başlangıç yaptığımızı düşünüyoruz. İmece usulü yaptığımız festival çok iyi başladı. Ayvalıklılara çok teşekkür ediyoruz. Gelen tepkiler çok olumlu. Festivalin daha uzun olmasını, daha çok film gösterilmesini istiyorlar. Biz herkesin kendini mutlu ve iyi hissedeceği bir festival yapmak istedik. Zannediyorum ki başarıya ulaştık. Ayvalık bunun için çok uygun bir yer.? dedi.
Ayazma bahçesinde düzenlenen kokteyl katılımcılarına dernek yönetiminde bulundan Zeynep Kazancıgil tarafından Ayazma ve onarım süreci hakkında bilgi verilirken Ayazma´yı gezen sinemacılar yapıya büyük ilgi gösterdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli