Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Başkan Ekrem Yavaş, işçilere sendikaya geçiş hakkı tanıdı

Başkan Ekrem Yavaş, işçilere sendikaya geçiş hakkı tanıdı

Sındırgı Belediyesi´nde kadroya geçen taşeron işçilere sendikaya geçiş hakkı veriliyor.

Sındırgı Belediyesi´nde kadroya geçen taşeron işçilere sendikaya geçiş hakkı veriliyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, belediye bünyesinde taşeron işçi olarak çalışırken yapılan düzenleme ile belediye şirketinde kadrolu olarak çalışmaya başlayan işçilerin sendikalı olabileceklerini söyledi.
Sındırgı Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Hak-İş Balıkesir Şubesi Başkanı Savaş Dal, Sındırgı Belediyesi´nde şirket elemanı olarak çalışan tüm işçiler katıldı.
Belediye Başkanı Yavaş, yaptığı konuşmada, büyük bir aile olduklarını, belediyede çalışan işçilerin daha iyi şartlarda ücret alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde işçi haklarının her zaman daha iyi yerlere taşındığını belirten Yavaş, ?Dün nasıl taşeron işçilerimiz kadroya alındı güvenceleri arttırıldıysa sendika ve diğer yasal hakları da verecek olanlar yine bizleriz. Sendika ile yaptığımız görüşme neticesinde sözleşmemizi imzaladık.? dedi.
Başkan Yavaş´tan sonra söz alan Hak-iş Balıkesir Şubesi Başkanı Savaş Dal, üyelik işlemleri ile ilgili bilgiler verip çalışanların sorularını yanıtladı.
Sendika hakkının sağlanmasında memnuniyet duyan belediye personeli Ekrem Yavaş´a teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti. Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı