Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Avcı, öğrencilerin bilgisayar oyunlarından uzak durmasını istedi

Başkan Avcı, öğrencilerin bilgisayar oyunlarından uzak durmasını istedi

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, haftanın iki günü okul ziyaretleri yapıyor.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, haftanın iki günü okul ziyaretleri yapıyor. Bir gün merkez, bir gün kırsal mahalle okul ziyaretleri yapan Başkan Avcı, çocuklarla yakından ilgileniyor, kendilerini geliştirmeleri hakkında öğütlerde bulunuyor.
Başkan Hasan Avcı, Altıeylül İlçesi kırsal mahallesi Aslıhantepecik İlkokuluna bir ziyarette bulundu.
Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Avcı, sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlere iyi dersler diledi. Yeni neslin dijital ortamlardan ziyade açık alanda sosyal hayata adapte olmalarının önemine değinen Avcı ?Haftada iki gün, bir gün kırsal, bir gün merkez okul ziyareti gerçekleştiriyoruz. ?Sevgili çocuklar, yeni bir yılın ilk haftasını bitirmek üzeresiniz. Allah kolaylık versin. İnşallah, milletimiz, memleketimiz ve çocuklarımız açısından 2018´de 2017´ye nazaran daha güzel bir yıl geçiririz. Çocuklar, artık büyüyorsunuz. Bu memleketin sizin gibi pırıl pırıl çocuklara, gençlere ihtiyacı var. Kendinizi yetiştirirken çocukluğunuzu ihmal etmeyin. Bilgisayar, cep telefonu, tablet gibi dijital ortamlara takılıp dışarıdaki oyunları bırakmayın. Bilgisayar oyunlarının ve sosyal medyanın müptelası olmayın.? şeklinde konuştu.
Öğrenciler Başkan Avcı´dan okullarına kütüphane kurulmasını isterken, Başkan Avcı belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli